Новини

19 ноември 2013


Забравени блага

Преглеждате натрупалия се в раницата инвентар и установявате, че все още имате карти за Рали етапите. На вас вече не ви трябват, но пък агентът на ЦРУ е много заинтересован от тях. Може би трябва да се разходите до Клуба и да чуете неговото предложение?

Само до края на тази седмица имате възможност да обмените старите си карти в Клуба и да получите изгубено злато. В противен случай те вече ще са напълно безполезни и ще изчезнат безследно.

Златото, от друга страна, ще ви бъде от полза и ще можете да го използвате за игра с гледачката на Панаира.18 ноември 2013


Първенци

Поздравяваме играчите, първи достигнали висотите на максималното за момента 11 ниво! Както обещахме, те ще получат заслужената си награда - уникалната регалия «Red Hot Chill Pepper».


Хелоуински конкурс

Щастливи сме да обявим и победителите в Хелоунския конкурс. Ето ги и тях:

DEVIL печели първото място в надпреварата със 194 гласа.
Той получава заслужената награда от 500 дини, Специална тениска на Sofia Wars и Специална регалия.

Ash Lee Walker се нарежда на второ място със 170 гласа.
Той получава награда от 300 дини, Специална тениска на Sofia Wars и Специална регалия.

Off се класира на трето място в надпреварата със 101 гласа.
Той грабва 200 дини, Специална тениска на Sofia Wars и Специална регалия.


А специална награда получава Khaleesi
Тя получава 300 дини, Специална тениска на Sofia Wars и Специална регалия.

Честито на победителите!


Видео конкурс

Темата за качване на клипове за видео конкурса вече е отворена. Очакваме вашите интересни и забавни клипове до 02.12.2013. Тогава ще бъдат избрани клиповете, които ще преминат на втори етап.


Повече информация може да намерите в специално направената за конкурса страница.14 ноември 2013


Панаирът пристигна в града!

В търсене на изгубеното си злато в столицата е пристигнал истински странстващ панаир! След като се установиха удобно в града, жителите на панаира разпространиха новината из целия град, че ще наградят всеки, който им донесе търсеното злато. Не изпускайте шанса си!

Благодарение на панаира можете да получите основа за уникален талисман, който значително ще увеличи вашите показатели - максималният бонус е +6% и +150 показатели към текущите! Основите за талисманите представляват обкови и можете да се сдобиете с тях от 8 ниво в Мола.

Създаването на талисман се прави в работилницата на Луиджи на 2 етапа:

 • подобряване на обкова: дава % бонус към показателите, който се запазва за всички твои амулети;
 • и подобряването на самия талисман с помощта на кристали: дава бонус към показателите.

Талисманът се състои от две части: обков, който може да се купи в мола и кристалите, които се монтират върху обкова. Подобряването на обкова остава с вас завинаги - след като получите ново ниво, вие няма да загубите предишните си подобрения! С всяко ниво се появяват нови талисмани, които увеличават броя на кристалите, които могат да бъдат поставени на тях, а това означава, че можете да получите още по-голям бонус!


Намери изгубеното злато и подобри амулета си до +150 показателя!

Добив на злато

 • в тунелите при плъхотролите: за всеки бой имате шанс да получите до 12
 • в Бъргър Крал: за всеки час вие гарантирано ще получите до 6
 • ако се сприятелите с обитаващото панаира куче Шаро, тогава то ще ви носи допълнително злато дневно!

Игра с гадателката

Можете да получите желаните кристали при гадателката Есмералда, която очаква всеки, който може да й даде злато! След като играете с нея тайнствена игра, ще можете да получите кристали за показатели - общо седем вида.

Освен кристалите, на игралното поле може да откриете други важни ресурси, като монети, руда, мобилни, жетони от ловния клуб, елементи от новата колекция и много други!

Специална Акция! Вкусните френски кроасани и витамини «9 живота» можете да намерите при Есмералда, само през първите две седмици!

Юрген Кристалсон

Индивидуално развитие на вашия герой! Избирете показатели и създайте талисман, който се подобрява само на някои показатели, или пък развивайте всичките показатели равномерно!

Може да се получи такава ситуация, при която имате излишък на кристали от един тип, а други не ви достигат. Тогава можете вместо да разчитате на променливия късмет и да се върнете при гадателката, идете при предприемчивия ченчаджия Юрген Кристалсон, който може да ви помогне.

Капан за сънища

Талисманът «Капан за сънища», който досега беше най-силният в играта, няма да бъде незаслужено забравен! Ще можете да го продадете, като получите прилично количество монети, руда, звезди и злато, които ще стигнат, за да си купите нов талисман и малко да го подобрите!Обсъждане във форума →


Конкурс в играта на тема Видео Блог (Vlog)

Участвайте в новия ни конкурс за видео и може да бъдете един многото спечелили дини, Специална регалия и Специална тениска на Sofia Wars


Подробности за конкурса може да намерите в специално направената за конкурса страница :

Обсъждане във форума →

12 ноември 2013


Странни явления


Към края на Хелоуинските праненства се наблюдават странни и мистични явления. Някои твърдят, че при пътуванията си с автомобили са открили загубените от вещици ключове за Адски кутии.

Други пък казват, че намират такива ключове в Плашещите кутии от дюкяна. Трети твърдят, че тези ключове се падат по-често от пощенските кутии.


Събията са странни и необясними. Но защо пък да не се възползвате от тези обстоятелства.
Но трябва да побързате, защото скоро вещиците ще се върнат и ще отнесат котела!Обсъждане във форума →11 ноември 2013


Нови Висоти


Началото на Ноември ни носи и няколко приятни изненади.

И днес на ви очаква първото от тях: отварянето на 11 ниво! Това е нова цел за столичния елит, за най-силните и опитни бойци! А и няма по-добра дата от 11.11 за пускане на 11-то ниво :)


На 11-то ниво вече ви очакват...

Нови дрехи: два вида шапки и костюми в мола за най-силните играчи.Висока модификация: можете да модифицирате тези предмети в завода до рекордните М-11!


Гранати: по-яки предмети за групови боеве можете да откриете в «Дюкяна», а също и в пощенските кутии и сандъците от плъховете.


Шпионска сюжетна линия: нови мисии в нощния клуб.Подсилване на регалията на бандата: още повече показатели за играчите с банди с развити атака и защита на бандата.


Дострой си автозавода: увеличено количество авточасти във всеки дуел и от сандъците.


Стани първи!

Първите 10 играчи, които са достигнали 11 ниво, ще получат уникалната юбилейна регалия!

...и скоро

Противопоставяне на фракциите: нов тип боеве, политически интриги, борба за власт, разпределение на бюджета и много други!

Странстващ Панаир: участниците на панаира са готови да споделят с вас различни магии и да разкрият тайните на невероятния амулет, който е способен да вдигне показателите ви до съвсем нови висоти!Обсъждане във форума →4 ноември 2013


Адска Кутия

Жителите на столицата са развълнувани, тъй като в тъмните тунели на метрото е била открита «Адска Кутия», която вселява паниката на всеки, който я докосне. Тя може да бъде намерена с 10% шанс при всяко едно спускане.

Подсказка:Вие можете да бягате и отново да се връщате в метрото, за да промените наградата в текущото спускане.

За да отворите «Адска кутия» ще трябва да преминете през специален окултен ритуал, организиран от феновете на Хелоуинския празник. Отидете на Площада и там ще видите нещо необичайно.

Докоснете се към Хелоуинския котел и ще научите, как да намерите ключа от кутията. Също така ключ може да ви се падне при отваряне на пощенските кутии от патрул.

Какво има в кутията?

Енергийна напитка «+1 слот» — отваря допълнителен слот (джоб) за груповите боеве и ще имате възможност да взимате в битката цели 3 предмета наведнъж.
Френски кроасани — дават ви възможност да развиете +1 към случайната характеристика. Гледайте да не преяждате!
Клещи — правят всяка една модификация иделна.
Ютии — позволяват да избивате от играча повече монети.

Напред, към мисията>Обсъждане във форума →1 ноември 2013Ден на народните будители

На днешната дата - 1 ноември почитаме паметта и делото на книжовниците, на борците ни за национално освобождение и просветителите, които са съхранили през вековете духовните ценности на българската нация.

Нека не забравяме доброто дело на великите българи оставили трайна следа в нашата култура и писменост.

Специално за празника сме приготвили подарък, което можете да откриете в Мола.

Честит празник!31 октомври 2013


Специални хватки!


Още една изненада - когато съберете хелоуинския комплект вие ще можете да правите специални хватки, които ще ви помогнат да нанясате специални удари с по-голяма щета или да използвате специална защита от противниковите удари. Той ще ви даде голямо преимущество в индивидуалните боеве срещу вашите противници.

Специални подаръчета

В Мола ще намерите специални хелоуински подаръчета.

По-евтино търсене

Сега войните на бандите и избора на противникова банда за атакуване ще стане още по-лесно и интересно занимание. Цените за атака са намалени и сега срещу значително по-малко ресурси ще може да направите по-голям избор за атака.30 октомври 2013


Нощта на Вси Светии

Наближава един идеологически чужд, но забавен и интересен празник - Хелоуин: перфектен повод за украсяване на ежедневието, както и за малко забавления.
Само по време на празника, от 30 октомври до 13 ноември, в Дюкяна са докарали «Зловещи кутии с изненади», съдържанието на които ще помогне за създаването на празнично настроение.

Зловещи кутийки

Във всяка кутия вие имате шанс да откриете ужасяваща маска която дава +5% към един от показателите или тиква +1 към всички показатели, отвара, монетки и най-важното - изненада.


Изненади в кутиите


Хелоуински костюм


Новият костюм има няколко вълшебни свойства:

 • нивото на намереният предмет ще бъде равно на вашето ниво: ако преминете на ново ниво, то и предметът също се подобрява, а неговите показатели се увеличават;
 • показателите на празничния костюм са по-високи, от тези на аналозите от мола;
 • всички празнични предмети ще изчезнат от инвентара на 30 ноември 2013 (22:00).

Предмети за групови боеве
Ракета с увеличена щета по противниците

Конфета, поразяваща петима играчи

Последно сбогом с обгазяващ ефект

Супер лепило, което увеличава шанса да уцелите врага

Енергийна вода, защитаваща от щета за 3 хода

Капак от тенжджера, намалява щетата от гранати

И други


Как да получа кутията?

До 10 ноември от всеки дуел може да получите зли тикви. Събирай реколтата тикви и ги разменяй в Дюкяна за Кутии с изненади. А тези, които не искат да стават фермери и да събират тикви, винаги може да се възползват от алтернативен вариант за получаване на кутиите.

Моден фотограф

В нощния клуб се появил модния фотограф Галфонсо, който срещу малко възнаграждение ще ви направи портрет на фон по ваш избор.
А по време на хелоуинските празници, Галфонсо е приготвил специален страховит «тиквен» фон, който всеки желаещ може да получи срещу зли тикви или за дини .


Хелоуинска Колекция

Запалените колекционери продължават да запълват рафта в Бърлогата с необикновени предмети. Този път играчите 4 ниво и нагоре могат да започнат събирането на призрачната Хелоуинска колекция. Елементи от тази колекция може да откриете в пощенските кутии, които се падат при патрулиране на уличките. Колекцията ще се пада до 01.12.2013!

Промоция!

Само тези дни най-евтиният пакет става най-изгоден!

До 23:59 на 31.10.2013г. при покупка от специалните промоциoнални пакети с методите Paypal и Kредитна и дебитна карта ще получите с 50% повече дини .


Хелоуински конкурс

Маскирай се, качи своя снимка, получи награда и всеобщо възхищение!

Повече информация за конкурса, може да намерита на специално подготвената за конкурса страница

Заявки за участие се приемат тук.

Забавленията започват СЕГА!Обсъждане във форума →23 октомври 2013


Кроасан по френски!

В общинската пекарна са прекалили с приготвянето на кроасани и сега се чудят как да се отърват от тях. И днес вие имате възможност да получите вашия дял от Френски кроасани.

 • Изяш кроасан и получи +1 към случаен показател завинаги!
 • Играчи 4-то ниво и нагоре ще могат да открият кроасаните в дуели до 28 октомври 2013 (23:59).
 • Всеки играч може да получи до 20 кроасана за един ден в зависимост от нивото!

Повече за кроасаните

Внимание! Кроасаните са много калорични! Затова може да се ядат не по-често от веднъж на 4 часа. А тези, които много искат да ги изядат наведнъж, трябва да ги хапват с дини.

Френските кроасани стават за ядене само когато са пресни,
а те се развалят след по-малко от 2 дни!

Побързай да се наядеш преди количествата да бъдат изчерпани!

А следващата седмица ви очакват още интересни обновления!Обсъждане във форума →