Новини

4 ноември 2013


Адска Кутия

Жителите на столицата са развълнувани, тъй като в тъмните тунели на метрото е била открита «Адска Кутия», която вселява паниката на всеки, който я докосне. Тя може да бъде намерена с 10% шанс при всяко едно спускане.

Подсказка:Вие можете да бягате и отново да се връщате в метрото, за да промените наградата в текущото спускане.

За да отворите «Адска кутия» ще трябва да преминете през специален окултен ритуал, организиран от феновете на Хелоуинския празник. Отидете на Площада и там ще видите нещо необичайно.

Докоснете се към Хелоуинския котел и ще научите, как да намерите ключа от кутията. Също така ключ може да ви се падне при отваряне на пощенските кутии от патрул.

Какво има в кутията?

Енергийна напитка «+1 слот» — отваря допълнителен слот (джоб) за груповите боеве и ще имате възможност да взимате в битката цели 3 предмета наведнъж.
Френски кроасани — дават ви възможност да развиете +1 към случайната характеристика. Гледайте да не преяждате!
Клещи — правят всяка една модификация иделна.
Ютии — позволяват да избивате от играча повече монети.

Напред, към мисията>Обсъждане във форума →1 ноември 2013Ден на народните будители

На днешната дата - 1 ноември почитаме паметта и делото на книжовниците, на борците ни за национално освобождение и просветителите, които са съхранили през вековете духовните ценности на българската нация.

Нека не забравяме доброто дело на великите българи оставили трайна следа в нашата култура и писменост.

Специално за празника сме приготвили подарък, което можете да откриете в Мола.

Честит празник!31 октомври 2013


Специални хватки!


Още една изненада - когато съберете хелоуинския комплект вие ще можете да правите специални хватки, които ще ви помогнат да нанясате специални удари с по-голяма щета или да използвате специална защита от противниковите удари. Той ще ви даде голямо преимущество в индивидуалните боеве срещу вашите противници.

Специални подаръчета

В Мола ще намерите специални хелоуински подаръчета.

По-евтино търсене

Сега войните на бандите и избора на противникова банда за атакуване ще стане още по-лесно и интересно занимание. Цените за атака са намалени и сега срещу значително по-малко ресурси ще може да направите по-голям избор за атака.30 октомври 2013


Нощта на Вси Светии

Наближава един идеологически чужд, но забавен и интересен празник - Хелоуин: перфектен повод за украсяване на ежедневието, както и за малко забавления.
Само по време на празника, от 30 октомври до 13 ноември, в Дюкяна са докарали «Зловещи кутии с изненади», съдържанието на които ще помогне за създаването на празнично настроение.

Зловещи кутийки

Във всяка кутия вие имате шанс да откриете ужасяваща маска която дава +5% към един от показателите или тиква +1 към всички показатели, отвара, монетки и най-важното - изненада.


Изненади в кутиите


Хелоуински костюм


Новият костюм има няколко вълшебни свойства:

 • нивото на намереният предмет ще бъде равно на вашето ниво: ако преминете на ново ниво, то и предметът също се подобрява, а неговите показатели се увеличават;
 • показателите на празничния костюм са по-високи, от тези на аналозите от мола;
 • всички празнични предмети ще изчезнат от инвентара на 30 ноември 2013 (22:00).

Предмети за групови боеве
Ракета с увеличена щета по противниците

Конфета, поразяваща петима играчи

Последно сбогом с обгазяващ ефект

Супер лепило, което увеличава шанса да уцелите врага

Енергийна вода, защитаваща от щета за 3 хода

Капак от тенжджера, намалява щетата от гранати

И други


Как да получа кутията?

До 10 ноември от всеки дуел може да получите зли тикви. Събирай реколтата тикви и ги разменяй в Дюкяна за Кутии с изненади. А тези, които не искат да стават фермери и да събират тикви, винаги може да се възползват от алтернативен вариант за получаване на кутиите.

Моден фотограф

В нощния клуб се появил модния фотограф Галфонсо, който срещу малко възнаграждение ще ви направи портрет на фон по ваш избор.
А по време на хелоуинските празници, Галфонсо е приготвил специален страховит «тиквен» фон, който всеки желаещ може да получи срещу зли тикви или за дини .


Хелоуинска Колекция

Запалените колекционери продължават да запълват рафта в Бърлогата с необикновени предмети. Този път играчите 4 ниво и нагоре могат да започнат събирането на призрачната Хелоуинска колекция. Елементи от тази колекция може да откриете в пощенските кутии, които се падат при патрулиране на уличките. Колекцията ще се пада до 01.12.2013!

Промоция!

Само тези дни най-евтиният пакет става най-изгоден!

До 23:59 на 31.10.2013г. при покупка от специалните промоциoнални пакети с методите Paypal и Kредитна и дебитна карта ще получите с 50% повече дини .


Хелоуински конкурс

Маскирай се, качи своя снимка, получи награда и всеобщо възхищение!

Повече информация за конкурса, може да намерита на специално подготвената за конкурса страница

Заявки за участие се приемат тук.

Забавленията започват СЕГА!Обсъждане във форума →23 октомври 2013


Кроасан по френски!

В общинската пекарна са прекалили с приготвянето на кроасани и сега се чудят как да се отърват от тях. И днес вие имате възможност да получите вашия дял от Френски кроасани.

 • Изяш кроасан и получи +1 към случаен показател завинаги!
 • Играчи 4-то ниво и нагоре ще могат да открият кроасаните в дуели до 28 октомври 2013 (23:59).
 • Всеки играч може да получи до 20 кроасана за един ден в зависимост от нивото!

Повече за кроасаните

Внимание! Кроасаните са много калорични! Затова може да се ядат не по-често от веднъж на 4 часа. А тези, които много искат да ги изядат наведнъж, трябва да ги хапват с дини.

Френските кроасани стават за ядене само когато са пресни,
а те се развалят след по-малко от 2 дни!

Побързай да се наядеш преди количествата да бъдат изчерпани!

А следващата седмица ви очакват още интересни обновления!Обсъждане във форума →

16 октомври 2013


Аксесоари

Най-накрая! В Дюкяна е отворен нов раздел с аксесоари. Ако досега ви се е струвало, че нещо ви липсва, то можете веднага да направите една бърза шопинг разходка. Аксесоарите са достъпни от 7-мо ниво.Нови попълнения в Дюкяна

В раздела за групови боеве пък има обновление на асортимента:
появиха се дългоочакваните щитове от гранати, които можете да купите от 6 ниво.
Стоматологична аптечка

Ако ви се намират излишни избити зъбки, можете да си вземете Стоматологична аптечка.
В кутията можете да намерите различни полезни предмети първа необходимост: монети, руда, витаминки, шникерси, храни и бомби за групови боеве, аптечки за домашни любимци и лиценз за наемник, който ще ви позволи да се намесвате в груповите боеве.


Все още нямате банда? Тогава ние идваме при вас!

Радостна новина за всеки, който иска да влезе в силна банда или да си събере силен отбор! Сега това може да се направи много по-бързо и готино, като се използва новия интерфейс за публикуване на обяви!

Интерфейсът:

 • дава възможност за публикуване на обява за набиране на нови членове!
 • регулируема позиция в общия списък — качете обявата си на първото място и ще я видят всички!
 • изберете отговорник за приемането и го посочете в публикуваната обява - желаещите да се присъединят в бандата лесно ще се свържат с него!
 • бързо търсене на желаните банди - обяви само до своята фракция, само от тези банди, които търсят нови попълнения!

Срок на годност


Боите, които дълго време седяха във вашите инвентари вече изсъхват и не стават за употреба. Много скоро те се изчезнат от вашия инвентар, също като угасващите огньове, които губят своята сила да топлят.

Подаръци за всички

А за да повдигнем вашето настроение, решихме на всеки от вас да раздадем по една малка кутийка с изненади.Всички, които влязат до края на седмицата в акаунта си ще получат подаръчето.


Още много изненади ви очакват съвсем скоро :)

Обсъждане във форума →

9 октомври 2013


Високо в небесата!

Жители на столицата,

Есента напредва, температурите паднаха, студ мори добитъка, слънцето вече не свети така весело, задръстванията в пиковете часове стават все по-големи. Метрото от време на време сдава багажа. Понякога е толкова трудно да се предвижиш, че ти иде да хванеш самолета. И точно тази възможност ви предоставяме ние!


Стани авиоконструктор!

Намери в раницата си чертеж на самолет и вземи участие във веселото занимание по сгобяването на собствен самолет! Намери детайли, като участваш в мелета, и получи бонус от управата за усърдната си работа! Нашите самолети са най-самолетните самолети в целия свят, и точно по тази причина можете да ги сглобите цели 5 пъти.

За всяко сглобяване, освен останалите вкусотии, ще получите и макет на самолет за 7 дни, който ще ви даде хубав бонус към показателите!

Отвоювай детайлите!

До 23:59 на 23.10.2013 можеш да вземеш участие в мелетата и боевете очи в очи и да получаваш детайли за сглобяването на самолета! Получавай бонуси и подарък - макет на самолет за срок от 7 дни за всяко сглобяване. Условия за получаване на детайли: трябва да оцелеете в боя и да направите не по-малко от 5% от общата щета.

Бъдете внимателни, защото за всяко следващо сглобяване са необходими повече детайли!Патрул! Пощенските кутии съдържат 2 детайла!


Не пропускай шанса да си сглобиш собствен самолет с перка, крила и всичко останало!

Обсъждане във форума →4 октомври 2013


Създай своя банда!

В съвремения свят е трудно да оцелееш сам, затова бойците винаги предпочитат да се обединяват, като създават собствени банди, които са мощна и сплотена сила в борбата срещу съперниците!

И сега най-накрая има така възможност!

Всеки столичанин (5-ти ниво и нагоре) може да си основе собствена банда или да се присъедини към вече съществуваща, да събере приятели и да воюва рамо до рамо с тях!

Създаването на банда има няколко задължителни изисквания:

 • трябва да сте поне 5 ниво;
 • трябва да заплатите 10000 и 500;
 • да имате готови герб и иконка на бандата (99x99 и 28х16 пиксела съответно) или да изберете от вече съществуващите;
 • и да си изберете име и девиз!

Всеки клан си има собствен форум, където членовете на клана могат да общуват, запознават, обсъждат тактиката на боевете или просто да си поговорят! А на общия форум съществува специален раздел за тези, които искат да намерят банда или приемат играчи в своята.

Покани приятели и получи бонуси!

Приятелите носят не само ценните дини, но и дават възможност да получите сертификат за безплатно основаване на банда! За тази цел трябва да имате 30 ученика 5 ниво и нагоре - тогава общината ще ви издаде съответното разрешение. Не забравяйте също, че благодарение на учениците си можете да съберете специалната колекция и да получите регалията Буквар.

Искаш мир — готви се за война!

Всяка банда има защитни и атакуващи съоръжения, които могат да бъдат закупени от лидера и заместника му в специалния раздел в Мола. В зависимост от нивото на съоръженията, ще се увеличават и бонусите, които получават всички членове на този клан от специалната кланова регалия, която се дава автоматично след присъединяване! Не изпускайте момента да си създадете банда или да влезете във вече създадена такава!


2 октомври 2013


Класиране Рали «България»

Успорваното състезание на Първото рали в Sofia Wars приключи. Състезателите преминаха през различни трудности по трасето, за да финишират успешно! Най-голямото препятствие се оказаха коварните Агенти и кръвожадните Плъхотроли, които със зъби, нотки и бухалки бранеха своето имущество. Това, разбира се, не попречи на най-запалените рейсъри да се справят с изпитанията. Все пак наградата си заслужава!


А сега е време да обявим победителите:

Първо място: tarankoly.

Второ място: Мираж.

Трето място: west23.

Те получават трофеи, които ще показват на всички, че те са славни рейсъри.

Състезателят Athene беше толкова близо до призовата тройка, че успя да грабне специалната купа за четвърто място.

Специални мисии


Кварталните братя Колю и Васьо са решили да си отворят автосервиз. Помогни им да развият бизнеса си, а те ще ти помогнат да се отървеш от ненужните предмети, които са ти останали след ралито.
Завърши мисиите и пребоядисай колата си с рали цветове!


Побързайте да изпълните мисиите, защото те са с ограничен срок на действие!

Обсъждане във форума →
27 септември 2013


Добре дошли в Казиното!

Хазарт и късмет това е ключът към успеха на всеки комарджия. Посети още сега в «Почти законното казино».
Входът е безплатен, а чиповете за игра можете да вземеш срещу руда.

Ротативки / Едноръкия бандите

Ротативките - това е най-хазартната и популярна игра, която за секунда може да те позлати и да ти донесе планина от чипове. Просто дръпни ръчката и чакай своя момент.

Всяка игра увеличава джакпота, спечелването на който не е съвсем лесно. Днес всеки може да изпробва късмета си и да спечели джакпота, който в момента е над 50 000!

Тото

От крайно време лотарията 5 от 35 е залъгвала хората, защото шансът за печалба винаги е бил невероятно нисък. Нашата лотария 5 от 25 дава много по-висок шанс да получите чипове!

Правилата са прости:

 • Избираш си 5 късметлийски числа;
 • Чакаш тегленето в началото на деня (след 00:00).
 • Познаваш 2,3 или 4 числа - получаваш купчина или чувалче чипове.
 • Познаваш вичките 5 числа — получаваш джакпота.
 • Наградния фонд на всяко теглене се състои от всички купени билети и бонусни чипове от управата.

А също така всеки ден всеки играч получава безплатен билет за тотото! Влизай в казиното всеки ден и пробвай късмета напълно безплатно!

Повече информация за чиповете

Хайде бързо към Казиното! >Обсъждане във форума →