Новини

13 август 2021


Големият Строеж продължава!


В «Дюкяна» вече има нов уникат, а съвсем скоро ще има и други! Акцията продължава до 22 август, затова не губете време и събирайте патриотизъм!

Извънземно М5NEW!

Директно от Зона 51 при нас пристига нов вид любимец — Извънземно, което може да стане ваше! То идва в боя заедно с основния любимец и е силна подкрепа в боевете, защото:

  • се взима в слот за втори любимец;
  • опитва се да използва уменията си във всеки бой и всеки ход;
  • може да зарази врага и да извика негов клонинг;
  • размножава се, като извиква Мини-Извънземно;
  • може моментално да изгони любимец от дуел;
  • може моментално да неутрализиракървенето!

Останалите любимци се страхуват от Извънземното, особено ако се окажат насаме с него! Така стопаните на Извънземните могат да разчитат, че с шанс до 30% в началото на всеки дуел, противниците им могат да останат без любимец и ще бъдат по-близо до загубата още преди да започнат боя!

Всяко извънземно трябва да се приспособява към новата среда и да се репродуцира - това извънземно не е изключение! В груповите боеве след като противник загине, ако Извънземното е с вас, то може да извика в боя своя мини версия, при това не само веднъж!

Зарази и победи - това е основната стратегия на Извънземните! Противникът, който е попаднал под действието на това умение, след един ход ще получи щета до -50% от максималния живот, а Извънземно М4 ще извика на ваша страна и клонинг на поразения играч!

Благодарение на своя Метаболизъм Извънземното може да спаси стопанина си и да увеличи неговата защита от кървене! Събери Извънземното до М4 и в груповите боеве, с шанс 100% върху теб няма да действа първото в боя кървене!

Обединението прави силата! Извънземните го умеят! Обединявай мини-извънземни в едно Мега-извънземно, което има повече живот, както и умението да извиква в боя още мини-извънземни, когато вражеско NPC бива убито! Работи веднъж за един бой.


Опитоми Извънземно М5, защити се от чипиране и извиквай Мега-извънземно!

Напред, към строежа! →