Новини

30 октомври 2013


Нощта на Вси Светии

Наближава един идеологически чужд, но забавен и интересен празник - Хелоуин: перфектен повод за украсяване на ежедневието, както и за малко забавления.
Само по време на празника, от 30 октомври до 13 ноември, в Дюкяна са докарали «Зловещи кутии с изненади», съдържанието на които ще помогне за създаването на празнично настроение.

Зловещи кутийки

Във всяка кутия вие имате шанс да откриете ужасяваща маска която дава +5% към един от показателите или тиква +1 към всички показатели, отвара, монетки и най-важното - изненада.


Изненади в кутиите


Хелоуински костюм


Новият костюм има няколко вълшебни свойства:

  • нивото на намереният предмет ще бъде равно на вашето ниво: ако преминете на ново ниво, то и предметът също се подобрява, а неговите показатели се увеличават;
  • показателите на празничния костюм са по-високи, от тези на аналозите от мола;
  • всички празнични предмети ще изчезнат от инвентара на 30 ноември 2013 (22:00).

Предмети за групови боеве
Ракета с увеличена щета по противниците

Конфета, поразяваща петима играчи

Последно сбогом с обгазяващ ефект

Супер лепило, което увеличава шанса да уцелите врага

Енергийна вода, защитаваща от щета за 3 хода

Капак от тенжджера, намалява щетата от гранати

И други


Как да получа кутията?

До 10 ноември от всеки дуел може да получите зли тикви. Събирай реколтата тикви и ги разменяй в Дюкяна за Кутии с изненади. А тези, които не искат да стават фермери и да събират тикви, винаги може да се възползват от алтернативен вариант за получаване на кутиите.

Моден фотограф

В нощния клуб се появил модния фотограф Галфонсо, който срещу малко възнаграждение ще ви направи портрет на фон по ваш избор.
А по време на хелоуинските празници, Галфонсо е приготвил специален страховит «тиквен» фон, който всеки желаещ може да получи срещу зли тикви или за дини .


Хелоуинска Колекция

Запалените колекционери продължават да запълват рафта в Бърлогата с необикновени предмети. Този път играчите 4 ниво и нагоре могат да започнат събирането на призрачната Хелоуинска колекция. Елементи от тази колекция може да откриете в пощенските кутии, които се падат при патрулиране на уличките. Колекцията ще се пада до 01.12.2013!

Промоция!

Само тези дни най-евтиният пакет става най-изгоден!

До 23:59 на 31.10.2013г. при покупка от специалните промоциoнални пакети с методите Paypal и Kредитна и дебитна карта ще получите с 50% повече дини .


Хелоуински конкурс

Маскирай се, качи своя снимка, получи награда и всеобщо възхищение!

Повече информация за конкурса, може да намерита на специално подготвената за конкурса страница

Заявки за участие се приемат тук.

Забавленията започват СЕГА!Обсъждане във форума →