Новини

16 октомври 2013


Аксесоари

Най-накрая! В Дюкяна е отворен нов раздел с аксесоари. Ако досега ви се е струвало, че нещо ви липсва, то можете веднага да направите една бърза шопинг разходка. Аксесоарите са достъпни от 7-мо ниво.Нови попълнения в Дюкяна

В раздела за групови боеве пък има обновление на асортимента:
появиха се дългоочакваните щитове от гранати, които можете да купите от 6 ниво.
Стоматологична аптечка

Ако ви се намират излишни избити зъбки, можете да си вземете Стоматологична аптечка.
В кутията можете да намерите различни полезни предмети първа необходимост: монети, руда, витаминки, шникерси, храни и бомби за групови боеве, аптечки за домашни любимци и лиценз за наемник, който ще ви позволи да се намесвате в груповите боеве.


Все още нямате банда? Тогава ние идваме при вас!

Радостна новина за всеки, който иска да влезе в силна банда или да си събере силен отбор! Сега това може да се направи много по-бързо и готино, като се използва новия интерфейс за публикуване на обяви!

Интерфейсът:

  • дава възможност за публикуване на обява за набиране на нови членове!
  • регулируема позиция в общия списък — качете обявата си на първото място и ще я видят всички!
  • изберете отговорник за приемането и го посочете в публикуваната обява - желаещите да се присъединят в бандата лесно ще се свържат с него!
  • бързо търсене на желаните банди - обяви само до своята фракция, само от тези банди, които търсят нови попълнения!

Срок на годност


Боите, които дълго време седяха във вашите инвентари вече изсъхват и не стават за употреба. Много скоро те се изчезнат от вашия инвентар, също като угасващите огньове, които губят своята сила да топлят.

Подаръци за всички

А за да повдигнем вашето настроение, решихме на всеки от вас да раздадем по една малка кутийка с изненади.Всички, които влязат до края на седмицата в акаунта си ще получат подаръчето.


Още много изненади ви очакват съвсем скоро :)

Обсъждане във форума →