Новини

9 октомври 2013


Високо в небесата!

Жители на столицата,

Есента напредва, температурите паднаха, студ мори добитъка, слънцето вече не свети така весело, задръстванията в пиковете часове стават все по-големи. Метрото от време на време сдава багажа. Понякога е толкова трудно да се предвижиш, че ти иде да хванеш самолета. И точно тази възможност ви предоставяме ние!


Стани авиоконструктор!

Намери в раницата си чертеж на самолет и вземи участие във веселото занимание по сгобяването на собствен самолет! Намери детайли, като участваш в мелета, и получи бонус от управата за усърдната си работа! Нашите самолети са най-самолетните самолети в целия свят, и точно по тази причина можете да ги сглобите цели 5 пъти.

За всяко сглобяване, освен останалите вкусотии, ще получите и макет на самолет за 7 дни, който ще ви даде хубав бонус към показателите!

Отвоювай детайлите!

До 23:59 на 23.10.2013 можеш да вземеш участие в мелетата и боевете очи в очи и да получаваш детайли за сглобяването на самолета! Получавай бонуси и подарък - макет на самолет за срок от 7 дни за всяко сглобяване. Условия за получаване на детайли: трябва да оцелеете в боя и да направите не по-малко от 5% от общата щета.

Бъдете внимателни, защото за всяко следващо сглобяване са необходими повече детайли!Патрул! Пощенските кутии съдържат 2 детайла!


Не пропускай шанса да си сглобиш собствен самолет с перка, крила и всичко останало!

Обсъждане във форума →