Новини

4 октомври 2013


Създай своя банда!

В съвремения свят е трудно да оцелееш сам, затова бойците винаги предпочитат да се обединяват, като създават собствени банди, които са мощна и сплотена сила в борбата срещу съперниците!

И сега най-накрая има така възможност!

Всеки столичанин (5-ти ниво и нагоре) може да си основе собствена банда или да се присъедини към вече съществуваща, да събере приятели и да воюва рамо до рамо с тях!

Създаването на банда има няколко задължителни изисквания:

  • трябва да сте поне 5 ниво;
  • трябва да заплатите 10000 и 500;
  • да имате готови герб и иконка на бандата (99x99 и 28х16 пиксела съответно) или да изберете от вече съществуващите;
  • и да си изберете име и девиз!

Всеки клан си има собствен форум, където членовете на клана могат да общуват, запознават, обсъждат тактиката на боевете или просто да си поговорят! А на общия форум съществува специален раздел за тези, които искат да намерят банда или приемат играчи в своята.

Покани приятели и получи бонуси!

Приятелите носят не само ценните дини, но и дават възможност да получите сертификат за безплатно основаване на банда! За тази цел трябва да имате 30 ученика 5 ниво и нагоре - тогава общината ще ви издаде съответното разрешение. Не забравяйте също, че благодарение на учениците си можете да съберете специалната колекция и да получите регалията Буквар.

Искаш мир — готви се за война!

Всяка банда има защитни и атакуващи съоръжения, които могат да бъдат закупени от лидера и заместника му в специалния раздел в Мола. В зависимост от нивото на съоръженията, ще се увеличават и бонусите, които получават всички членове на този клан от специалната кланова регалия, която се дава автоматично след присъединяване! Не изпускайте момента да си създадете банда или да влезете във вече създадена такава!