Новини

4 септември 2013
Битката вече започна!


Най-очакваното и интригуващо събитие - стартира Новата Sofia Wars
Побързай да избереш любимото си име и едно от новите зарибяващи геройчета.
Сега можеш да видиш със собствените си очи и да оцениш всички промени, които са настъпили във виртуалната столица. Ще станеш свидетел на едно ново начало и развитие на любимата игра.

Кой ще превземе столицата?

Дойде времето това да се изясни веднъж и завинаги! Избери една от страните в неспирното противопоставяне, действащо по улиците на главния град на страната. Вземи участие в груповите боеве очи в очи или пък в лудите мелета. Отстрани противниците в уличките и патрулирай в превзетите територии. А, ако искаш, можеш да отскочиш до тъмните тунели на столичното метро и да се сражаваш с коварните Плъхотроли.

Тук всеки ще си открие подходящо занимание!Избери своя стил на игра. Качи бързо новото ниво или пък се развий максимално добре на текущото ниво - сега ти избираш!
Такова нещо не е имало никъде! Никой няма да ви кара да бързате по нивата, ако не го искате!


Екипирай се максимално! Събирай комплектите с дрехи в продължение на няколко нива, а след това ги модифицирай и стани още по-силен!


Приятни изненади! Намери специалните Пощенски Кутии по улиците на града и сандъчета в тъмните тунели. Отвори ги и получи много полезни предмети за групови боеве и не само!


Изпълни мисиите, които ще ти възложат различни герои от Столицата. Така ще получиш различни бонуси и ще спечелиш авторитет в града.

Стига си чел, започни да играеш! Столицата те очаква!

Обсъждане във форума →