Новини

3 септември 2013
Новата Sofia Wars - Промените, които чакахте толкова време или възможност за едно ново начало.

Това не е ъпдейт на играта - това е отделна НОВА игра!

Вече познатата ви игра Sofia Wars също ще бъде достъпна на www.classic.sofiawars.com и ресурсите и развитието на героя ви ще останат запазени. Играта ще продължи да се поддъжра!Новата Sofia Wars - това е проект, който наистина ще се хареса на повечето, които вече са играли Sofia Wars.

Предлагаме ви да се запознаете с промените в играта:

1. Опасни улички. Колкото повече нападате, толкова е по-голям шансът да бъдете открити в уличките и да ви нападнат. Активните играчи винаги се намират под заплаха. Пазете си монетите и следете за индикатора на риска.

2. Нови герои: Те няма да оставят равнодушен нито един столичанин, бил той и в повече.

3. Спомни си началото! В началото на играта са достъпни 10 нива, а взимането на всяко следващо става сериозна задача. Опит се получава предимно от PvP, групови боеве и мисии. Няма опит от патрул, бъргъра и повечето NPC.

4. Получаването на опит по тази система ще ви позволи да стоите на нивото докато не станете готови за преминаването на следващато ниво. А това означава, че ще кипи живот на всяко ниво.

5. Търсене в уличките. Търсенето на съперници е станало много по-удобно и разбираемо. Можете да търсите противници по нивата в зависимост от вашата цел: дали искате да се задържите на нивото, да получавате по-високи доходи, или да ускорите своето развитие, като получавате утроен доход. А допингите ще имат особено значение в търсенето, защото ще ви позволят да побеждавате и по-силни противници и да получавате максимум монети и ресурси.

6. Комплектите дрехи ще се събират постепенно, в продължение на няколко нива. А това означава, че при достигане на ново ниво ще ви бъдат достъпни само няколко предмета от комплекта, а не целия.

7. Модификацията на предметите ще ви заинтригува - постепенно развитие на героя с вкяко ново ниво и зависимостта на нивото на модификацията от нивото на предмета.8. Баланс на показателите. Има определена граница на показателите на всяко ниво, след достигането на която не можете да продължите с тренировките. По-нататък решаваща роля имат допингите, модификациите и умението за игра.

9. Подаръци за достигането на ново ниво! Всички обичат подаръците! Особено полезните.

10. Добрият Зъл Монка. Сега можете да посещавате Монката във всеки един момент. Но играта, която той предлага, понякога е доста груба.

11. Ново Развитие. Различен поглед върху обновленията. Следете как ще се развива играта заедно с вас. И с новия баланс!

12. Най-важната тайна. Ще разберете за какво служи снимката на Рижавия Мъж!

13. "Във клубъ". Ще може да изпълнявате нови куестове, които ще ви възложат различни персонажи!

14. Нови опасности в метрото. Страшни плъхотроли в метрото, които дават нови предмети и колекции.

15. Нови игрови подобрения. Ще може да излезете от групови боеве, след като бъдете убити, ще имате на помощ агенти, които да запълнят бройката в боевете. Също така нови лоши агенти, които ви дебнат в уличките.

16. Нови състезателни любимци, които ще ви носят нови и интересни награди.

И още много други интересни опции, редовни обновления, подобрения на геймплея, които ще се появават с течение на времето.

Разбира се, старата игра остава и ще продължи да се поддържа на

www.classic.sofiawars.com Тя ще остане отделна игра и няма да има прехвърляне на ресурси, предмети или други опции от едната в другата игра.

Sofiawars.com

Обсъждане във форума →