Призраци с пагони

Те носят пагони на своите рамене и се правят, че следят за реда.
Твърдят, че защитават интересите на мирното население, но нямат нищо против да напълнят джобовете при първа възможност.
Саморазправии, пране на пари, откраднати мобилни, евтин респект, нападения и ценен опит...
Призраци с пагони
, пуснати от играчите на местните банди, сега обикалят по нашите улици, водени от жаждата за лесна печалба.


Във всеки от нас се крие едно друго Аз. И понякога ни се иска да си сложим пагони и да пуснем на свобода другата си същност. Това може да бъде направено в Полицията от 8-мо ниво срещу дини.

Пускайки Призрак с пагони на свобода, получавате следните предимства:

  • Анонимност при нападение: когато атакувате с призрак вие оставате напълно анонимни.
  • Избор на ниво: при създаване на призрака можете да изберете нивото и да атакувате, все едно сте с герой от по-ниско ниво. Това е много удобно, ако искате бързо да натрупате опит, а на нивото ви няма достатъчно противници.
  • Избор на якостта: показателите на призрака може бъдат от средни (1 звезда) до максимални (5 звезди) на нивото.
  • Нападение на свои: като използвате призрака, можете да атакувате играчи и от двете фракции.
  • Безопасност: 0 риск за всяко нападение с призрак.
  • Повече дуели без травми*: боевете с призрак не се смятат в бройката за травма*.
  • Грабеж: оставете врага без грош - ограбвайте до 100% монети допълнително при нападение с призрак.
  • VIP-ловец: по-висок шанс за намиране на мобилен или елемент от колекцията при изпълнение на поръчка в Ловния клуб.

*Рискът за травма при атакуване с призрак не се увеличава, но ако вие вече сте преминали дуелите без риск (50 без баровски статус и 65 с баровски статус за последните 24 часа), то след всеки дуел имате шанс да получите травма. За това по-удачно е да използвате призрака преди да сте направили 50 (65) боя за последните 24 часа, за да не може да получите травма.

Призраците не участват в груповите боеве, те не могат да избиват зъби във войни на банди и не могат да атакуват Плъхотроли. Обаче пуснатият на свобода призрак може да ви помогне да се сдобиете с мобилни, значки, опит и монети, все ценни неща.

Показатели на Призрака с пагони

Показателите на пуснатия на свобода Призрак с пагони се генерират автоматически при неговото създаване. Съществува възможност за избор на нов призрак с пагони, като неговите показатели могат да бъдат както по-високи, така и по-ниски от тези на предишния. С всеки нов опит шансът за откриване на по-силен призрак се увеличава, но има вероятност и да попаднете на по-слаб.

Домашен любимец на Призрака с пагони е папагалът „Ааррр!“ Създава се преди боя от любимеца на врага, т.е. неговите показатели са равни на показателите на любимеца на противника.

Играчът може предварително да продължи действието на пуснатия призрак, при това всички получени показатели остават същите. Ако не продължите действието, то следващия път показателите трябва да бъдат избирани отново.

Пагони на призрак

Само по време на някои специални събития в играта, може да попаднете на Пагони на призрак, забравени на масата, които се използват в полицията за тъмни дела. Като представите тези пагони в сградата на полицията, можете да се превърнете в призрак и да провеждате разпити на своя глава в продължение на цял час.