Медали и ордени

Надпревара за награди

Ресурсите са нещо важно! И не само защото без ресурси ще ви е трудно да оцелеете в Столицата, но няма да можете да си купите оръжия и модни дрешки и да увеличите показателите си. Сега вече и количеството натрупани ресурси ще влияе директно и на твоето положение в обществото!

Дойде времето за лов за медали и ордени!!

Какво значи това

Новата система преброява, колко ресурси от всеки вид е спечелил всеки жител на столицата, и на основа на тези данни публикува специални класации. Тези, които успеят да заемат призови места, ще получат красиви медали, с които пък ще можете да получите готини ордени!

  • има три независими класации за всеки ресурс;
  • класациите са разделени на подгрупи за няколко нива;
  • има дневна, седмична и месечна класация;
  • за всеки вид класации можете да получите медали, като заемете призово място;
  • за всеки 100 медала в дадена класация се дава орден;
  • ордените и медалите дават много полезни бонуси!

Как се получават ордени и медали?

Във всяка класация съществуват призови места. След изтичане на определения период от време, заелите призовите места получават съществуващите медали, които се появяват на профила им. В класацията се отчитат ресурсите, натрупани в продължение на ден, седмица или месец и получени по всякакъв достъпен за играчите начин!

В зависимост от спечеленото място, всеки може да получи от един до 50 медала! За всеки 100 медала в която и да е класация, играчът получава за заслугите си чудесен орден. Срокът на годност на ордена зависи от вида класация (от месец до година), и бонуса му е значително по-голям от бонуса на медалите.

Докато играчът притежава орден, той има максималния бонус и не участва в съответната класация, тъй като вече е доказал, че е по-як от останалите. Когато орденът изчезне, играчът ще може отново да участва в надпреварата.

Ако заемете призово място, ще получите елемент от новата колекция «Натрупани Богатства», която ще ви предостави няколко интересни идеи, свързани с местата за съхранение на натрупаните ресурси от недоброжелатели!

Какви са бонусите?

Дневна класация Седмична класация Месечна класация
Място Медали Място Медали Място Медали
1 20 1 30 1-10 50
2-3 15 2-15 25 11-50 35
4-5 10 16-25 15 51-100 25
6-10 5 26-40 8 101-150 15
11-15 1 41-50 2 151-250 5
Бонуси към показателите!
0.02% за медал
1% за орден
0.05% за медал
2.5% за орден
0.1% за медал
5% за орден

Събирай медали, получавай ордени и бонуси
от 3% до 15% за срок от месец до година!

Съвети:
Запомнете, че в класацията попадат всички положителни операции с монети, руда и нефт, а не само получените от основните локации.
На 1-во число от месеца ще получите месечната си награда.Имайте предвид, че срокът на годност на "Котката в чувал" е само 1 ден. Ако чувалът не бъде отворен до 24 час, той ще изчезне!